На 26 юли на живо беше излъчено изслушването пред Надзорния комитет

...
На 26 юли на живо беше излъчено изслушването пред Надзорния комитет
Коментари Харесай

САЩ призна: Ето ги показанията на трима свидетели, видели НЛО

На 26 юли онлайн беше излъчено чуването пред " Надзорния комитет на Камарата на представителите на Съединени американски щати “ на дълго чаканите показания на трима очевидци във връзка с опита им с неидентифицирани въздушни феномени (UAP).

Всичко стартира с встъпителни изказвания, последвани от въпроси от членовете на Конгреса. След това очевидците разказали самостоятелните си изказвания за „ околните им срещи с извънземни “. Бившият командващ офицер от американския флот на ескадрилата " Черните аса " Дейвид Фравор излезе на сцената и разказа срещата си с летящ обект по време на подготвителна задача през 2004 година Случаят е наименуван случаят " Tic Tac ". Кадрите от аномалията бързо станаха извънредно известни.

Райън Грейвс, изпълнителният шеф на Americans for Safe Aerospace, също приказва за работата на компанията по събиране на данни от обществеността, свързани с наблюдения на UAP . Бившият офицер от разузнаването на Министерството на защитата и деец от Военновъздушни сили Дейвид Гръш приказва за за строго секретна стратегия за възобновяване на UAP със „ чудноват генезис “, съществувала от десетилетия .

" Ние не сме сами във Вселената и управляващите прикриват доказателства за съществуването на извънземни, в това число парчета от неидентифициран обект ", това сподели някогашният офицер от разузнаването Дейвид Фравор.

" Американските управляващи крият стратегия за разкриване и проучване на НЛО от десетилетия ", обяви Дейвид Гръш на чуването. „ Като част от отговорностите си научих, че има стратегия, ориентирана към възобновяване на останките от неидентифицирано устройство и анализирането му, с цел да се разбере неговата функционалност “, сподели някогашният разузнавач и добави: „ Взех решение, базирайки се на данните, които събрах, повече да не мълча и да оповестя за това нагоре по йерархията, както и на няколко членове на общата ревизия “.

Бившият сътрудник, притиснат с въпроси по време на чуването, уточни, че не може да дава обществено спомагателни детайлности, по отношение на класифицирана информация. Според него държавните управления в Съединени американски щати крият информация освен от обществеността, само че и от Конгреса.

Гръш призна, че му е бил отхвърлен достъп до стратегии за работа с НЛО , само че той персонално е разговарял с публични лица, които са били наясно с съществуването на летящи обекти от „ безчовечен “ генезис. В някои от тези обекти е бил открит „ биологичен материал “. „ Това беше извънземен биоматериал и такава оценка му беше дадена от хора, които са директно осведомени с тази стратегия и които към момента работят по нея “, акцентира Гръш. Той добави, че се надява на повече бистрота в изследванията на НЛО, които в днешно време към този момент се квалифицират като НАФ - „ Неидентифицирани аномални явления “ („ Unidentified Anomalous Phenomenon “).

Запитан за опцията за битие на извънземен живот, координаторът на стратегическите връзки към Съвета за национална сигурност в Белия дом сподели в сряда, че няма позиция по въпроса. „ Ние имаме вяра, че има неидентифицирани аномални феномени, които са били обсъждани и докладвани от водачи на флота и военновъздушните сили “, сподели Джон Кърби, добавяйки: „ нямаме отговори какво съставляват тези феномени “.

Ръководителят на службата към министерството на защитата на Съединени американски щати, виновна за следствието на тези феномени и рисковете, които те съставляват за националната сигурност (AARO), увери през април, че не са разпознати признаци на извънземна активност . Службата „ не е разкрила никакви достоверни доказателства за извънземна активност, неземна технология или обекти, противоречащи на законите на физиката “, увери тогава Шон Къркпатрик.

В началото на годината американското разузнаване заяви, че следи повишаване на броя на известията за неидентифицирани летящи обекти и означи значимостта на техния обстоен разбор от позиция на сигурността. До 30 август 2022 година в националното разузнаване на Съединените щати са получени общо 510 отчета за „ неидентифицирани аномални феномени “. Както се прецизира, става дума главно за случаи, когато сходна информация се дава от военния личен състав на Военноморски сили и Военновъздушни сили на Съединени американски щати, както и от други американски ведомства. Правителството на Съединени американски щати приема тези феномени съществено и НАСА неотдавна прикани за повече старания за научното им проучване. Същото стори и Пентагонът, който е изключително угрижен за вероятни китайски шпионски действия.

Предаването беше излъчено на 26.07, от 10:00 до 15:00 часа и може да се гледа тъкмо.

От 2004 година насам има общо 510 наблюдения на UAP, регистрирани от федералното държавно управление, само че макар трендовете да се приема, че някои от наблюденията може да са от извънземен темперамент, 339 от тях са избрани като от разпознаваеми обекти.

Това обаче оставя 171 от тези записани срещи, маркирани като „ неидентифицирани обекти “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР